God stemning på årets samling!

Eiendomsutvikling og -forvaltning

God stemning på årets samling!

Trondheim imponerte flere av alumniforeningens medlemmer med sol, fine høstfarger og god stemning i Nordre gate. Det var som om allværsjakka fra studietiden var glemt. Årets samling var på EC Dahls bryggeri på Lade, et langt steinkast fra Solsiden. Etter en utsøkt velkomsttale med orientering om antall medlemmer og tilnærmet lik fordeling mellom gutter og jenter ble det servert mat med, og mat uten dyr. Servitørene bidro med passende alternativer til brus.

Nøye observasjoner under middagen tyder på at i stort sett alle både var mette og fornøyde. Medlemmer i alumniforeningen ble deretter observert i baren, ved varmelamper og på dansegulvet på Fire Fine på Solsiden. Subjektiv vurdering fra styret i alumniforeningen konkluderer med at årets treff var vellykket.

Vi sees på neste samling som blir i Oslo høsten 2018!