Medlemskap

Hippodamus Alumniforening samler uteksaminerte kandidater fra masterstudiene i fysisk planlegging og eiendomsutvikling og -forvaltning ved NTNU. Foreningen skal være et et faglig og sosialt kontaktnettverk mellom alumnus og studentene, bransjen og fagmiljøet ved NTNU. Du kan bli medlem dersom du har en toårig mastergrad i enten fysisk planlegging eller eiendomsutvikling og -forvaltning fra NTNU.

Medlemskapet koster kun NOK 500 for livstid. Innmeldingsavgiften går til drift av foreningen. Arrangementer vil kunne ha egne deltakeravgifter. Vi benytter oss av PayPals betalingsløsning, hvilket betyr at du kan betale med VISA eller Mastercard. Du trenger ikke egen PayPal-konto, og du vil få ditt brukernavn til våre nettsider med en gang betalingen er gjennomført. Dersom du likevel ønsker alternativ betalingsmetode kan du ta kontakt med styret.

Example
MEDLEMSKAP (LIVSTID)